06-51856059

Welkom

Welkom op de site van Food & Goodies Events. Food & Goodies Events organiseert de Food & Goodies fair. Een feel good fair voor jong en oud, groot en klein oftewel voor het hele gezin. Een fair met diverse kramen en foodtrucks met verrassende producten in diverse categorieën zoals lifestyle, handgemaakt, biologisch, fairtrade, puur, hip, fashion en food. Voor een ieder wat wils. Je kunt er dus volop komen shoppen, proeven en bovenal genieten. Wilt u zich aanmelden om op een van onze markten uw producten aan te bieden? Vul dan het aanmeldformulier in. Eerst nog wat vragen? Bel of mail ons dan gerust.

AANMELDEN

Volgende edities zijn

Zondag 26 augustus van 11.00 tot 17.00 uur. We nemen dan afscheid van de zomer en verwelkomen de herfst in het knusse Dennenkamppark gelegen naast het gemeentehuis in Oosterbeek. Feel good fair met food- nonfood, (h)eerlijk, hip, lifestyle, biologisch, lokaal, live muziek, verrassend en bovenal gezellig!

Aanmelden

Volgende edities zijn

Zondag 25 november van 11.00 tot 17.00 uur. We nemen dan afscheid van de herfst en verwelkomen de winter in het knusse Dennenkamppark gelegen naast het gemeentehuis in Oosterbeek. Deze feel good fair zal in het teken staan van Sinterklaas. Met een divers aanbod van deelnemers met food- nonfood producten. Zoals altijd verrassend en bovenal gezellig!

Food & Goodies organiseert de Food & Goodies fair met food en non-food items op diverse locaties in Nederland. Iedere keer anders; altijd gezellig.

Copyright ©2024 Food & Goodies

Privacyverklaring