06-51856059

De dag die zo mooi had moeten worden!

Dagen, weken, maanden van voorbereiding gingen eraan vooraf om weer een waardevolle fair neer te zetten. De hele maand september was het zo goed als stralend weer een week geleden was het nog 25 graden. En dan is daar 29 september in zicht de voorspellingen werden helaas al minder. 

Maar ik bleef hoop houden en ging uiteraard door met alle voorbereidingen. Flyers gingen nog de deur uit, de afgesproken advertentie werd geplaatst oftewel de allerlaatste puntjes werden er op de i gezet. Op vrijdag was ik nog vastbesloten om de fair door te laten gaan en zelfs op zaterdag was ik nog niet van mijn besluit af te brengen. Tot daar mailtjes en telefoontjes kwamen van bezorgde deelnemers, was het wel zo’n goed idee om zo standvastig te zijn. Overal probeerde ik advies vandaan te halen buienradar, weerberichten online en op tv, de twijfel sloeg toen ook bij mij toe. Er moest wel degelijk een knoop doorgehakt worden en daar op het allerlaatste moment heb ik de allermoeilijkste beslissing moeten nemen….. 

De fair moest gecanceld worden helaas maar waar. Ik heb de deelnemers en uiteraard ook de bezoekers moeten teleurstellen, achteraf is hun een dag met heel veel regen en lichte windstoten bespaard gebleven. 

Ook dit soort issues horen dus bij het organiseren van fairs. Desondanks blijven we positief en gaan we de schouders er weer onderzetten om volgend jaar weer iets moois neer te zetten. 

Wij verwelkomen iedereen weer in 2020!

Categories: Blog

Comments are closed.

Copyright ©2024 Food & Goodies

Privacyverklaring